Jump to content


Photo
- - - - -

New Forum Layout - Read This


  • Please log in to reply
191 replies to this topic

#1 Zod

Zod

    YOUR RULER

  • MFCEO
  • 20,086 posts

Posted 16 March 2012 - 10:07 PM

So after many years of patching, updating, screwing, fixing, fingering, planking, the huddle was on crutches. Lots of things didn't work, most notably the search function. Most was not really fixable.

So, the only answer was to start clean and import the data into a new engine. Thus, this new board.

It is stil a work in progress. Color scheme and layout will change. I will add some popular features and such.

Been working on this all day, so if you all would just test it out and report any bugs here it would help.

#2 Floppin

Floppin

    Smooches

  • HUDDLER
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,633 posts
  • LocationShallotte, NC

Posted 16 March 2012 - 10:10 PM

Are you going to add the ability to adjust posts per page?

#3 teeray

teeray

    THE SWAGNIFICENT

  • HUDDLER
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14,642 posts

Posted 16 March 2012 - 10:11 PM

There is the bug of my pie/swag disappearing :(

#4 Smitty Is Our Savior

Smitty Is Our Savior

    Jesus Shuttlesworth

  • HUDDLER
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,794 posts
  • LocationSydney, Australia

Posted 16 March 2012 - 10:13 PM

The fug?

#5 Panthercougar68

Panthercougar68

    The Nice

  • HUDDLER
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,707 posts

Posted 16 March 2012 - 10:19 PM

Anyone else having trouble posting?

#6 Jase

Jase

    Kuechold Fantasies

  • Administrators
  • 16,969 posts
  • LocationMatthews, NC

Posted 16 March 2012 - 10:15 PM

:ph34r:

#7 markbm62

markbm62

    Senior Member

  • HUDDLER
  • PipPipPipPip
  • 395 posts
  • LocationNew Mexico

Posted 16 March 2012 - 10:16 PM

At the top of the page I clicked on the down arrow for my profile and it only opened part way.

#8 jdpanther5

jdpanther5

    MEMBER

  • HUDDLER
  • PipPipPipPip
  • 528 posts
  • LocationBurlington

Posted 16 March 2012 - 10:16 PM

Hello everyone, I've been a lurker for two years and just now made an account to complain :D . I was wondering if the Android mobile app will be updated to support the new forum. I rarely use the actual site and greatly preferred the mobile version. I would do most of my huddle reading from the phone, even if I was on my computer. So yeah, just wondering if it'll still be available.


Also took several tries to post this message.

#9 Kuech Da Sneak

Kuech Da Sneak

    As long as we aren't 32.

  • HUDDLER
  • PipPipPipPip
  • 885 posts

Posted 16 March 2012 - 10:18 PM

Also, might be a little bug, but I can't get editing to work.
You can bring up the editing form, but submitting never goes through.
Dunno if it's a site based or browser based issue.

EDIT:
Eventually got it to work.

There's just a massive lag between the time you submit the changes and when the post is affected.
Probably nothing big.

#10 jdpanther5

jdpanther5

    MEMBER

  • HUDDLER
  • PipPipPipPip
  • 528 posts
  • LocationBurlington

Posted 16 March 2012 - 10:17 PM

Ahhh, they finally all posted at once, sorry about that.

#11 Jase

Jase

    Kuechold Fantasies

  • Administrators
  • 16,969 posts
  • LocationMatthews, NC

Posted 16 March 2012 - 10:16 PM

:ph34r:

#12 jdpanther5

jdpanther5

    MEMBER

  • HUDDLER
  • PipPipPipPip
  • 528 posts
  • LocationBurlington

Posted 16 March 2012 - 10:20 PM

Nothing to see here...

#13 googoodan

googoodan

    Memberest

  • HUDDLER
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,684 posts
  • LocationBayside

Posted 16 March 2012 - 10:23 PM

It'll take some getting used to, that's for sure.

Gonna let Zod spray some Raid on those bugs before I try finding what's wrong.

#14 pantherfan81

pantherfan81

    SENIOR HUDDLER

  • HUDDLER
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,259 posts

Posted 16 March 2012 - 10:33 PM

Pretty clean

#15 Kevin Greene

Kevin Greene

    _Is it 1996 Yet?_

  • HUDDLER
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,086 posts

Posted 16 March 2012 - 10:35 PM

Can ya'll try messing with the change theme settings bottom left corner. Seems it was default IP layout until I tried the different themes.

For instance ipboard is Panther colors.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Shop at Amazon Contact Us: info@carolinahuddle.com