Jump to content


Photo
- - - - -

Question regarding the new forum?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 bigdog_10_2002

bigdog_10_2002

    Senior Member

  • HUDDLER
  • PipPipPipPip
  • 423 posts

Posted 02 August 2009 - 05:16 PM

The training camp forum.

Do you have to be a paying member to see those updates or just a member?

Ever since the meltdown my account hasn't really functioned properly. I'm unable to edit my posts, see youtube embeds, see photos, etc. Just wondering what the deal is.

Wasn't sure where to put this, but since this is the only forum I read I put it here.

#2 mantal

mantal

    Junior Member

  • HUDDLER
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,344 posts

Posted 02 August 2009 - 05:24 PM

The training camp forum.

Do you have to be a paying member to see those updates or just a member?

Ever since the meltdown my account hasn't really functioned properly. I'm unable to edit my posts, see youtube embeds, see photos, etc. Just wondering what the deal is.

Wasn't sure where to put this, but since this is the only forum I read I put it here.



You probably need to run some virus scans and download Spybot from Komando.com, (safe site) and run that. I don't have those problems, though I must say that occasionally I have a problem with sound on youtube embeds. I go over to IE, (I'm on Firefox in here) and go to youtube and type in the address and it's no problem...

#3 bigdog10

bigdog10

    Senior Member

  • HUDDLER
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,424 posts

Posted 02 August 2009 - 05:27 PM

I've tried that...thanks though.

I'm pretty sure it has something to do with that account: bigdog_10_2002

I have no problem when i'm on this one: I can view everything.

I guess I will just use this one.....

#4 Zod

Zod

    YOUR RULER

  • MFCEO
  • 20,086 posts

Posted 02 August 2009 - 05:38 PM

Sometimes usernames with _'s don't work so good


Shop at Amazon Contact Us: info@carolinahuddle.com